Ristet græskarkærner

Husk du kan gemme kernerne fra dit græskar, når der bliver lavet uhyggelige lygter med ungerne her op til halloween, så har i en lækker knasende snak at hygge med.. ?

Ingredienser:
Græskarkærner
olie
Salt eller andet krydderi

Fremgangsmåde:
Rens kernerne fra alt græskar snask.
Læg dem i en gryde hæld vand over og salt let.
Lad dem koge i ca. 20 min…
Ovnen skal varmes op til 160 grader.
Hæld de kogte kerner i en si eller dørslag, hæld lidt rapsolie over og salt efter ønsket smag.
Man kan også bruge andre krydderier, ex. Paprika, chili, lakrids eller hvilken smag man ønsker.
Vend kernerne rundt med olie og salt/krydderier.
Fordel dem ud på en bradepande med bagepapir.
De skal have ca. 30-45 min (alt efter ovn og mængde på pladen)..
-husk at vende dem 2-3 gange undervejs så de ikke brænder på.
De er færdige når de er sprøde og knasende
?Velbekomme ?

Heidi Written by:

Brug gerne fra min side, men husk at spørge om lov til at låne billeder, og vær sød at linke til ByWegener.dk